1. Dispensarul Uman Cornu Luncii

2. Dispensarul Uman Băișești

3. Dispensarul Veterinar Cornu Luncii

4. Serviciul Public de Salubrizare comunală

Inițiat în anul 2009, Serviciul de Salubrizare asigură salubrizarea locuitorilor comunei Cornu Luncii în permanență. Colectarea deșeurilor se face pe două fracții – uscată (deșeuri selective precum: plastic, hârtie-carton, metal și sticlă) și umedă (deșeuri menajere rezultate din gospodăria cetățeanului). Pentru oferirea unui serviciu cât mai operativ s-au achiziționat două autospeciale, una pentru deșeurile menajere și alta pentru deșeurile selective lucrându-se în două schimburi.

Programul de coletare este zilnic de luni până vineri după următorul grafic.

Luni – Satul Cornu Luncii
Marți – Satul Băișești
Miercuri – Satul Brăiești
Joi – Dumbrava, Sasca Mică, Sasca Nouă
Vineri – Șinca, Sasca Mare și Păiseni

În ultima zi de vineri a fiecărei luni calendaristice se colectează ambalajele din Sticlă.

Important: Depunerea deșeurilor în locuri nepermise și neselectarea lor în vederea valorificării constituie contravenții conform Legii 211/2011, Art. 61, alin (1), lit. a), cu amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei pentru persoane fizice și 20.000 lei la 40.000 lei pentru persoane juridice.

5. Internet gratuit prin serviciul WiFi 4EU

Începând cu anul 2019 Comuna Cornu Luncii a depus un proiect pentru acces gratuit la internet prin tehnologia WiFi. La începutul anului 2022 s-au finalizat lucrările și s-a puns în funcțiune întreaga rețea de WiFi. Comuna Cornu Luncii a împlementat în toate cele 6 școli accesul gratuit la internet atât în interior cât și în exterior.

Accesul gratuit la internet se poate face din următoarele puncte de acces: Sediul Primăriei Cornu Luncii, Școala Gimnazială Cornu Luncii, Școala Gimnazială Brăiești, Școala Gimnazială Băișești, Școala Primară Dumbrava, Școala Gimnazială Sasca Mare (ambele corpuri), C.R.R.N. Sasca Mică, Sala Sporturilor Brăiești, Restaurant Madras – Sasca Nouă, Cămin Cultural Cornu Luncii și Dispensar Uman Cornu Luncii.

Sari la conținut